…de multe ori nici nu stii ca altii au contribuit la zborul tau. Fie el unul lin, sau unul zdruncinat. Si indiferent cum a fost, important este ca ai ajuns in alt loc. Dar nu imi propun sa vorbesc despre zborurile „fortate”, ci despre acele zboruri care te inalta.

Si cand spun ca te inalta, spun ca-ti dau putere. Putere sa mergi mai departe, sa inveti, sa fii stapan pe tine, sa evoluezi, sa-ti urmezi calea. Simplul fapt ca te accepta asa cum esti, sau poate te cearta ca nu esti suficient de hotarat in ceea ce faci – poate sa contribuie la formarea aripilor. De cele mai multe ori pentru ei esti o povara, insa ei stau langa tine pana cand stiu si vad ca poti sa zbori singur, ca ai invatat lectia, ca-ti stii calea si ca indiferent de „intemperii” – vei reusi sa ZBORI TOT MAI SUS!

Doar cei ce te iubesc pot sa faca asta pentru tine si apoi sa-ti dea drumul sa zbori! Pentru cel ce iubeste, conteaza cel mai mult ca persoana iubita sa fie fericita. Si daca a-ti lua zborul pentru tine inseamna fericirea, atunci ei se vor da din calea ta!

Cu siguranta ei nu vor astepta ca tu sa-i rasplatesti, dar macar de acolo de sus protejeaza-i, ocroteste-i si respecta-i pentru ca ei, de cele mai multe ori s-au sacrificat ca tu sa fii ACOLO!

Cu drag,

Adriana

Leave a comment