Consilier personal

Consilier personal

Regii și Împarații aveau consilierul lor personal, sfatuitorul, omul de incredere; omul cu care se sfatuiau și care era un confident de nădejde. Ce este un Consilier Personal si de ce este un Lux să ai un consilier personal sunt câteva întrebări la care merită să reflectezi.

Consilierul personal poartă un rol important in viata persoanelor  care dețin funcții, afaceri, poziții sociale înalte, responsabilitati si roluri multiple .

Consilierul este acea persoana pregătită  să te susțină in situatii de criza și să te sprijine in obținerea unui punct de vedere obiectiv in momentele tale tensionate.

Fiecare rol social vine la pachet și cu câte o stare, o emoție pe care trebuie să o imbraci, iar de cele mai multe ori  ne este greu sau nu știm cum sa gestionăm acest lucru.

Consilierul Personal este o persoana care te însoțește si este în preajma ta atunci când tu traversezi momente dificile in carieră sau viața privată. Uneori rolurile sociale pe care le purtăm vin la pachet cu responsabilități pe care cateodata nu avem puterea să le echilibrăm sau să le îndeplinim. Consilierul personal vine în sprijinul tău în astfel de momente

El opereaza cu instrumente si tehnici care se potrivesc stilului tau personal, are abilitati foarte bune de comunicare, empatie si gestionare a starilor  emotionale

Este o persoana pregatita special pentru a face fata situatiilor de criza si la identificarea solutiilor pentru  problemele aparute.

Consilierul este acea persoană  care te ghidează în tot acest periplu de roluri pentru a putea păstra un echilibru intre starile, emotiile si rolurile avute.

Cu toții ne dorim un echilibru în viețile noastre, doar că puțini putem să il avem.

De cele mai multe ori balanța se înclină acolo unde energia și focusul nostru este cel mai mult, fie ca este profesia sau afacerea, fie ca este familia. Puțini sunt cei care reușesc să aibe o afacere de succes și o familie frumoasă.

De ce se întâmpla lucrul acesta? Pentru că abilitatea noastră de a ne muta atenția și energia de pe un aspect al vietii pe alt aspect este scazută sau de cele mai multe ori suntem prinși în vârtejul lucrurilor, suntem luați de val încât scăpăm din vedere lucrurile.

Consilierul personal vine cu o abordare clara, ușoară, deloc invazivă  dar care are rezultate.

Un consilier personal funcționează ca un ghid pentru descoperirea propriului potențial, a forței interioare a fiecăruia şi pentru asumarea puterii personale.

Indiferent cât de puternici credem că suntem, sunt momente în care responsabilitățile ne copleșesc. Mulțimea evenimentelor din viețile noastre ne fac să nu mai putem ține pasul.

Cu cât ești o persoană cu notorietate mai mare sau pur și simplu cu atrubuții mai multe cu atât se impune nevoia unui Consilier Personal.

Ce ofera un Consilier Personal?

  • Confidențialitate în toate aspectele vieții – atât personală cât și profesională
  • Cadru deschis pentru soluționarea problemelor
  • Modalități de cunoaștere și autocunoaștere
  • Susținere în tot demersul integrării și echilibrării interioare
  • Soluții de eliberare emoționala
  • Soluții optime de eliberare a stresului
  • Energie
  • Cadru de solutionare a conflictelor interioare aparute
Pentru informatii sau programari