despre noi

Sunt Adriana Chira, arhitect de destine

Povestea mea

Modelez caractere și formez femei redutabile, convingătoare, dar și bărbați asumați, învingători.

Sunt o persoană plină de energie, cu un acut simț pentru identificarea problemelor și nevoilor reale ale oamenilor. Cred că la baza oricărei acțiuni a unei persoane stă o intenție pozitivă.

Născută și crescută într-un orășel minier, prima mea școală absolvită a fost aceea de electrician de mină. Însă prin perseverență și pasiune am reușit să ajung un coach profesionist și terapeut pentru sufletele oamenilor.

În 9 de ani de activitate, am acumulat o experiență complexă. Sunt licențiată în domeniul științelor exacte, în management, coaching, programare neurolingvistică, dezvoltare personală, terapie: hipnoterapie și Time Line Therapy, Theta Healing și Points of you.

Sunt puternic orientată spre atingerea scopului propus, iar de-a lungul timpului am susținut oamenii să-și descopere potențialul, să găsească o cale către echilibrul interior, dar și exterior, să-și trăiască propria viață.

Modul în care folosesc diversele metode de terapie are darul să liniștească și să scoată detalii la lumină, pentru a aduce armonie în viața oamenilor.

Drumul vieții mele, dar și experiențele pe care le-am asimilat în toți acești ani, completează cele învățate în divesele cursuri și acreditări.

Când nu mă aflu în cabinet, sunt mamă, fiică, soră, iubită, prietenă, elevă. Da, elevă, pentru că învăț limbi străine, învăț să grădinăresc, învăț să fiu mai bună în tot ceea ce fac pentru a putea transmite mai departe cunoștințele mele.

Dacă îți dorești un coach sau un terapeut care înainte de orice să fie OM, atunci ai ajuns în locul potrivit.

În proiectul Adrenalin Concept am inclus cursuri, programe, workshopuri și întâlniri de dezvoltare personală, astfel încât acesta să ajungă la cât mai mulți oameni interesați să-și găsească echilibrul în viața profesională și în cea privată.

Până acum, seminariile și evenimentele Adrenalin Concept au atras mii de participanți din diverse domenii, sprijinindu-i să-și găsească propria voce în relația cu familia și societatea și, mai mult, să-și creeze propriul stil de viață.

Moto-ul după care mă ghidez în viață este:

“Tu poţi înfăptui ceea ce eu nu pot.

Eu pot înfăptui ceea ce tu nu poţi.

Împreună putem face lucruri minunate”

– Maica Tereza –

 

Hai să facem echipă pentru un success garantat!

Sunt un Terapeut Certificat

Certificarile Mele

Adriana Chira, cel mai eficient Consilier si Terapeut

Conform sondajelor directe - 2019

Adriana este categoric in pielea ei atunci cand intra in ipostaza de life coach… am stiut atunci cand am decis sa particip la cursurile ei ca va fi bine. Nu m-am inselat. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut orele de curs care au fost sustinute in mod profesionist, bine articulat, coerent, atractiv, cald si usor de parcurs. Nu sunt genul care sa faca reclama gratuita cuiva.

 

 

Felicia PORTASE

Consilier de imagine
Michael SZELLNER

Cum a fost la curs? Excelent. Atmosfera a fost degajată, prietenoasă, dar a păstrat şi rigoarea unui curs „adevărat” de formare profesională şi un grad de profesionalism pe care mi l-am dorit şi de la care Adriana nu a făcut rabat. Îi mulţumesc pentru asta, căci m-a făcut să simt că e hotărâtă să ne ofere ce ştie ea mai bine despre aceasta meserie, relativ nouă pe piaţa serviciilor şi produselor din România, la calitatea cea mai bună de care a fost capabilă. Aşa a fost. Am ştiut înainte câte ceva despre dezvoltarea personală, dar Adriana Chira a reuşit să mă surprindă plăcut … ceea ce se întâmplă destul de rar pe la noi.

Michael SZELLNER

fizician, profesor, Arad
Dan IRIMIA

Am avut placerea de a lucra cu Adriana cativa ani, iar atunci cand ma gandesc la modul in care se implica in ceea ce face imi vin in minte in principal doua cuvinte – PASIUNE si REZULTAT. De la pregatirea materialelor, a continutului si pana la modul cum isi prezinta cursul poti observa pasiunea si harul Adrianei.

 

Dan IRIMIA

Sef Departament Training – OMNIASIG Vienna Insurance Group