despre noi

Sunt Adriana Chira, arhitect de destine

Povestea mea

Modelez caractere și formez oameni încrezători în propriile forțe, convingători, puternici, cu spirit de învingători și curajoși în a-și asuma ideile și acțiunile.

Sunt o persoană plină de energie, cu un acut simț pentru identificarea problemelor și nevoilor reale ale oamenilor. Cred că la baza oricărei acțiuni a unei persoane stă o intenție pozitivă.

Mă orientez cu desăvârșire spre atingerea scopului propus, iar de-a lungul timpului am susținut oamenii să-și descopere potențialul, să găsească o cale către echilibrul interior, dar și exterior, și să-și trăiască propria viață.

Modul în care folosesc diversele metode de coaching și terapie au darul să liniștească și să scoată detaliile la lumină pentru a aduce armonie în viața oamenilor.

În complexul univers interior al fiecărei persoane stau ascunse multe resurse nefolosite. Rolul meu de coach este acela de a scoate la suprafață toate resursele cu care persoana din fața mea a fost înzestrată pentru a le integra într-un nou comportament, iar aceste daruri să treacă dintr-o stare pasivă într-una activă, astfel încât să devină productive, utile omului.

”Nu contează cu ce calități te naști, ci cum ALEGI să le FOLOSEȘTI.”

Modul învechit în care noi am învățat să ne trăim viețile, să luăm decizii în legătură cu ceea ce este bine sau nu pentru noi, ne îngreunează activitatea și relațiile.

Dacă totul în jur evoluează, cred că este de datoria noastră să căutăm metode, oameni, soluții prin care putem evolua la rândul nostru, pentru a păstra un echilibru între interior și exterior.

„Imaginează-ți că toți cei din jurul tău folosec telefoane inteligente pentru a comunica cu cei din jur, iar tu încă cauți un ghișeu unde să faci o comandă telefonică.”

Cam așa se întâmplă și cu modul în care noi am fost programați să funcționăm, însă realitatea din jurul nostru este într-o continuă schimbare.

Dacă nu ținem pasul cu aceste schimbări riscăm să fim absorbiți cu totul și să nu găsim o soluție de ieșire.

Situațiile de-a dreptul provocatoare din viața mea m-au făcut să urmez diferite cursuri și formări pentru a putea fi un adevărat sprijin pentru oameni.

Diversele calificări și certificări vin să completeze un talou al omului Adriana Chira, care a căutat dintotdeauna să facă lucruri de cea mai înaltă calitate.

Dacă îți dorești un coach sau un terapeut care înainte de orice să fie OM, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Motto-ol după care mă ghidez în viață este cel redat mai jos. Motto care mă ține ancorată în realitatea umană și care-mi amintește că doar împreună cu celilalți oameni poți evolua, poți atinge performanța, dar mai ales faptul că fiecare Om are un rol în viața lui. Fiecare om este bun la ceva, iar eu/tu/ noi trebuie să dăm dreptul fiecărei persoane să-și manifeste existența prin ce are el mai bun de oferit.

Ca un puzzle ne completăm unii pe ceilalți și așa putem deveni mai puternici.

“Tu poţi înfăptui ceea ce eu nu pot.

Eu pot înfăptui ceea ce tu nu poţi.

Împreună putem face lucruri minunate”

– Maica Tereza –

 

Hai să facem echipă pentru un success garantat!

Sunt un Terapeut Certificat

Certificarile Mele

Adriana Chira, cel mai eficient Consilier si Terapeut

Conform sondajelor directe - 2019

Adriana este categoric in pielea ei atunci cand intra in ipostaza de life coach… am stiut atunci cand am decis sa particip la cursurile ei ca va fi bine. Nu m-am inselat. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut orele de curs care au fost sustinute in mod profesionist, bine articulat, coerent, atractiv, cald si usor de parcurs. Nu sunt genul care sa faca reclama gratuita cuiva.

 

 

Felicia PORTASE

Consilier de imagine
Michael SZELLNER

Cum a fost la curs? Excelent. Atmosfera a fost degajată, prietenoasă, dar a păstrat şi rigoarea unui curs „adevărat” de formare profesională şi un grad de profesionalism pe care mi l-am dorit şi de la care Adriana nu a făcut rabat. Îi mulţumesc pentru asta, căci m-a făcut să simt că e hotărâtă să ne ofere ce ştie ea mai bine despre aceasta meserie, relativ nouă pe piaţa serviciilor şi produselor din România, la calitatea cea mai bună de care a fost capabilă. Aşa a fost. Am ştiut înainte câte ceva despre dezvoltarea personală, dar Adriana Chira a reuşit să mă surprindă plăcut … ceea ce se întâmplă destul de rar pe la noi.

Michael SZELLNER

fizician, profesor, Arad
Dan IRIMIA

Am avut placerea de a lucra cu Adriana cativa ani, iar atunci cand ma gandesc la modul in care se implica in ceea ce face imi vin in minte in principal doua cuvinte – PASIUNE si REZULTAT. De la pregatirea materialelor, a continutului si pana la modul cum isi prezinta cursul poti observa pasiunea si harul Adrianei.

 

Dan IRIMIA

Sef Departament Training – OMNIASIG Vienna Insurance Group

Articole Noi