Fii o femeie
Puternica!
Pentru ca MERITI contact
Dezvolta-ti Abilitatile
Practice!
Consultanța de Specialitate contact
Imbunatatirea Relatiilor
din Viata!
Seminarii de Dezvoltare Personala contact

Bine ai venit în secțiunea ACASĂ

Te invit să te faci confortabilă și să-ți iei timpul necesar pentru a descoperi “casa” noastră, a Clubului Rochia cu Buline.

Sentimentul de acasă îl regăsești rareori în viață, însă din locurile în care te simți CA ACASĂ, parcă nu ai mai vrea să pleci. De ce? Pentru că te cuprinde un sentiment de bine, de căldură, de acceptare, iubire, înțelegere, confort, bucurie – bucuria de a trăi și a savura momentul prezent, adică însăși VIAȚA.

Am creat această comunitate tocmai din dorința de a sprijini femeile să-și identifice rolurile care conturează complexul concept al feminității și din dorința de a crea un mediu în care să te simți CA ACASĂ atunci când vii și vorbești despre tine, despre gândurile, sentimentele și nevoile tale.

Clubul Rochia cu buline nu este un club clasic, ci este un club care susține feminitatea și dezvoltarea personală a femeilor.

În cadrul întâlnirilor sprijinim orice femeie, indifierent de statutul ei social, să se descopere, să-și atingă potențialul maxim, să-și descopere feminitatea și să învețe să-și exploreze toate cele 4 stări pe care le presupune aceasta și anume stările de fetiță, regină, amantă și gospodină – pentu că doar așa femeia se simte împlinită, când dă tot ceea ce poate oferi.

Atunci când mare parte din viață trăieși după anumite norme sociale și credințe limitative, când iei decizia să-ți trăiești propria viață după cum simți tu, după cum ai fost creată să fii, riscul de a cădea înapoi în zona impusă din exterior (care devine zonă de confort prin obișnuință) este foarte mare dacă mediul nu te susține.

Da, Clubul ROCHIA CU BULINE oferă membrelor sale: încredere, putere interioară, susținere, dar și un mediu controlat de dezvoltare și evoluție continuă.

Clubul este un loc unde intalnesti posibilitati, metode, oameni noi, care te ajuta in dezvoltarea ta personala.

Intalnirea cu Adriana, fondatoarea clubului, a venit intr-un moment in care eram cumva in cautarea unui astfel de loc, un loc unde poti intalni oameni preocupati de dezvoltarea lor persoanala si nu numai, asa ca a fost exact ce aveam nevoie.

Initial, intalnirile de la club erau ca un moment in care invatam mereu ceva nou, acum este mai mult de atat, deoarece s-a creat o energie de grup in care iti face pur si simplu placere sa stai, iar senzatia de nou inca exista, cineva din grup vening mereu cu o informatie noua care imi serveste intr-un fel sau latul.

Dragi femei, oferiti-va un cadou pentru voi, pentru dezvoltarea voastra persoanala, nu veti regreta

Daniela Gilmeanu Ioiart

Economist

Clubul este locul unde ma incarc cu energie, adun informatii folositoare si interactionez cu oameni faini.

Acesta mi-a creat un mediu sigur unde pot impartasi provocarile pe care le am si de unde primesc sfaturi utile. De cand sunt in club am intrat in contact cu multi specialisti din diferite domenii si am primit indrumare si raspuns la mute intrebari.

In cadrul acestuia, ma simt relaxata dar in acelasi timp activa si concentrata la provocarile lansate de Adriana.

Daca ar fi sa transmit un mesaj femeilor din intreaga lume, le-as spune sa se iubeasca suficient de mult incat sa isi dea voie sa se descopere si sa creada in ele.

Vaczy Ionela Cristina

Proiectant Sistem Informatic

Clubul Rochia cu Buline este un grup de femei empatice, care au mereu o vorba buna sau un sfat de ajutor.

Acest club mi-a schimbat viata prin a invata cum sa ma pun pe mine pe primul loc.

La intalnirile clublui, ma simt ca intre prietene.

Daca ar fi sa transmit femeilor din intreaga lume un mesaj, acesta ar fi: „intr-o societate care ne impinge tot mai tare spre putere si masculinitate, le sfatuiesc sa isi redescopere feminitatea.”

Niculina Bianca Ghitulescu

Consultant IT

Rochia cu Buline reprezinta puterea feminitatii si a unei comunitati, un loc care m-a ajutat sa evoluez si sa ies din cutiuta in care ma ascundeam singura.

Cum nimic in lumea aceasta nu este intamplator, am intalnit-o pe Adriana, la un workshop de Points of You. I-am spus de intentia mea de a apartine de o comunitate „intentia devenind gand, gandul – vorba, vorba – actiune si actiunea devine obicei”. Iar acum abia astept obiceiul nostru de a ne intalni la club.

Daca si tu simti ca vrei sa evoluezi si vrei sa plantam seminte impreuna si sa creste, vino la Rochia cu buline, un loc minunat pentru sufletul tau.

Naghiu Florica

Software Project Manager

Poate de multe ori a fi o femeie puternică a fost un concept înțeles greșit de multe dintre noi. A fi o femeie puternică nu înseamna a prelua rolul bărbatului sau a te lua la trântă cu el, a contoriza acțiunile, banii, realizările sau succesele, nu – a fi o femeie puternică înseamnă bunătate, înțelepciune, blândețe, zămbet și răbdare.

Alege să fii o femeie puternică, nu o femeie cu putere!

A fi o femeie puternică înseamnă a te cunoaște și prețui mai întâi tu pe tine.

A fi o femeie puternică înseamă a avea curajul să fii așa cum îți place ție, nu așa cum ar vrea alții să fii.

A fi o femei puternică înseamnă a-ți cunoaște potențialul, a ști să lucrezi cu energia ta creatoare, a ști să stăpânești această putere și să o folosești în favoarea ta.

A fi putenică presupune cunoaștere, nu forță.

A fi puternică înseamnă renunțare la orgolii, frici, vulnerabilități.

A fi puternică înseamnă să știi să primești, să ceri, dar mai ales să oferi.

Ne-am inspirat din ceea ce o dată era firesc, din tradiția noastră, a ROMÂNCELOR. Ne-am inspirat din satul românesc, deoarece ne dorim să păstrăm legătura cu strămoșii noștri, cu neamul din care am fost plămădite.