Despre noi – Rochia cu Buline

Am luat ființă în luna noiembrie a anului 2017 când, după o lansare cu fast în Timișoara, am avut primele întâlniri din cadrul clubului.

Poate te-ai întrebat de ce Rochia cu Buline? Pentru că eu cred în puterea rochiei și pentru că, metaforic, fiecare bulină reprezintă câte un atribut al femeii care-și cunoaște valoarea, potențialul, respectiv atuurile după cum urmează: încredere, siguranță, sinceritate, vulnerabilitate, autenticitate, iubire, bunătate, altruism, compasiune, energie, putere creatoare, frumusețe, hărnicie și multe altele.

rochia-cu-buline-1-adrenalin-concept
Adriana Chira
Fondatoare Clubul Rochia cu Buline

Clubul s-a născut din nevoia unui mediu care să sprijine transformările prin care trec femeile atunci când încep să se descopere, să-și descopere feminitatea...

rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 723 57 31 23
Mihaela-Neaga---Rochia-cu-Buline
Mihaela Neaga
P.R. - Clubul Rochia cu Buline

Ce fac eu in Proiectul Rochia cu buline?
- Eu sunt aici pentru tine draga mea, pentru a-ti oferi informatii cu privire la Club si la activitatile noastre...

rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 744 53 59 37
Livia Rus - Rochia cu Buline
Livia Rus
coordonatoare - Clubului Rochia cu Buline Arad

În rolul de coordonator în cadrul Clubului ”Rochia cu buline” voi utiliza în întâlnirile noastre toate abilitățile de care dispun pentru a defini ce ne dorim în viața noastră...

rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 786 85 71 11

Misiune

Misiunea clubului este de a oferi un cadru sigur și performant în care femeile își descoperă puterea interioară, frumusețea sufletească și resursele necesare unei vieți împlinite, liniștite și echilibrate.

Credem în evoluția femeilor și in puterea lor de manifestare. Orice femeie are dreputul să fie informată, iar misiunea noastră este să venim în întâmpinarea lor cu informații din diverse arii de interes.

Misiunea noastră este SĂ SPRIJINIM FEMEI CARE VOR SĂ-ȘI DEPĂȘEASCĂ LIMITELE.

Ținta noastră este ca în următorii 5 ani să ajungem în toată țara și că creăm o rețea de schimb intercultural cu femei din afară granițelor.

Pentru club contează ca fiecare femeie să trăiască în armonie cu valorile ei personale și cu membrii familiei.

Fiecare femeie care ne trece pragul și se alătură clubului beneficiază de același tratament din partea tuturor membrelor deja existente.

Până în prezent ne-au trecut pragul peste 60 de femei atât în Timișoara cât și în Arad și am oraganizat sute de seminarii, workshopuri și întâlniri.

Valori