Rochia cu Buline

De ce Rochia cu Buline

Clubul “Rochia cu Buline” sustine feminitatea și dezvoltarea personală a femeilor

Clubul s-a născut din nevoia unui mediu care să sprijine transformările prin care trec femeile atunci când încep să se descopere, să-și descopere feminitatea.

Mediul îți dă direcția și își pune amprenta în viața ta. Dacă mediul în care îți petreci viața este unul nociv, și tu riști să devii un om nociv. În schimb, dacă mediul în care te afli este unul propice pentru dezvoltarea ta personală și ca femeie, atunci rezultatele sunt spectaculoase.

“Când am creat Clubul Rochia cu buline, am avut în minte sentimentul acela plăcut pe care îl ai când povestești cu cineva despre ce te frământă și primești un sfat bun, care îți luminează ziua. Sau momentul acela de Ahaaa! când ceva în mintea ta face click și îți dai seama cum să ieși dintr-o dilemă care te-a frământat mult timp.”

Dacă o mare parte din viață trăiești după anumite norme sociale și credințe limitative, când iei decizia să-ți trăiești propria viață după cum simți tu, după cum ai fost creată să fii, riscul de a cădea înapoi în acea zonă este foarte mare dacă mediul nu te susține.

Clubul “Rochia cu buline” oferă membrelor încredere, susținere, dar și un mediu sigur de evoluție și dezvoltare.

Scopul clubului este de a oferi încurajare în descoperirea și cultivarea feminității, creșterea stimei de sine, conștientizarea propriei valori, a feminității ce stă ascunsă în spatele pantalonilor, creșterea încrederii și recuperarea puterii personale. Te susținem în acceptarea propriei feminități și a rolului de femeie.

“A fi o femeie puternică” este un concept înțeles greșit de multe dintre femei.

A fi o femeie puternică nu înseamnă a prelua rolul bărbatului sau a te lua “la trântă” cu el pentru a vă măsura acțiunile, banii sau succesele.

A fi o femeie puternică înseamnă bunătate, înțelepciune, blândețe, zâmbet și răbdare.

A fi o femeie puternică înseamnă a te cunoaște și a te prețui mai întâi tu pe tine.

A fi o femeie puternică înseamnă a avea curajul să fii așa cum îți place ție să fii, nu așa cum ar vrea alții să fii.

Alege să fii o femeie puternică, nu o femeie cu putere!

Clubul este un loc unde intalnesti posibilitati, metode, oameni noi, care te ajuta in dezvoltarea ta personala.

Intalnirea cu Adriana, fondatoarea clubului, a venit intr-un moment in care eram cumva in cautarea unui astfel de loc, un loc unde poti intalni oameni preocupati de dezvoltarea lor persoanala si nu numai, asa ca a fost exact ce aveam nevoie.

Initial, intalnirile de la club erau ca un moment in care invatam mereu ceva nou, acum este mai mult de atat, deoarece s-a creat o energie de grup in care iti face pur si simplu placere sa stai, iar senzatia de nou inca exista, cineva din grup vening mereu cu o informatie noua care imi serveste intr-un fel sau latul.

Dragi femei, oferiti-va un cadou pentru voi, pentru dezvoltarea voastra persoanala, nu veti regreta

Daniela Gilmeanu Ioiart

Economist

Clubul este locul unde ma incarc cu energie, adun informatii folositoare si interactionez cu oameni faini.

Acesta mi-a creat un mediu sigur unde pot impartasi provocarile pe care le am si de unde primesc sfaturi utile. De cand sunt in club am intrat in contact cu multi specialisti din diferite domenii si am primit indrumare si raspuns la mute intrebari.

In cadrul acestuia, ma simt relaxata dar in acelasi timp activa si concentrata la provocarile lansate de Adriana.

Daca ar fi sa transmit un mesaj femeilor din intreaga lume, le-as spune sa se iubeasca suficient de mult incat sa isi dea voie sa se descopere si sa creada in ele.

Vaczy Ionela Cristina

Proiectant Sistem Informatic

Clubul Rochia cu Buline este un grup de femei empatice, care au mereu o vorba buna sau un sfat de ajutor.

Acest club mi-a schimbat viata prin a invata cum sa ma pun pe mine pe primul loc.

La intalnirile clublui, ma simt ca intre prietene.

Daca ar fi sa transmit femeilor din intreaga lume un mesaj, acesta ar fi: “intr-o societate care ne impinge tot mai tare spre putere si masculinitate, le sfatuiesc sa isi redescopere feminitatea.”

Niculina Bianca Ghitulescu

Consultant IT

Rochia cu Buline reprezinta puterea feminitatii si a unei comunitati, un loc care m-a ajutat sa evoluez si sa ies din cutiuta in care ma ascundeam singura.

Cum nimic in lumea aceasta nu este intamplator, am intalnit-o pe Adriana, la un workshop de Points of You. I-am spus de intentia mea de a apartine de o comunitate “intentia devenind gand, gandul – vorba, vorba – actiune si actiunea devine obicei”. Iar acum abia astept obiceiul nostru de a ne intalni la club.

Daca si tu simti ca vrei sa evoluezi si vrei sa plantam seminte impreuna si sa creste, vino la Rochia cu buline, un loc minunat pentru sufletul tau.

Naghiu Florica

Software Project Manager

Misiune & Valori

Crearea unei comunitati de femei interesate de propria dezvoltare si evolutie personala

Clubul oferă un cadru sigur și performant în care femeile își descoperă puterea interioară, frumusețea sufletească și resursele necesare unei vieți împlinite, liniștite și echilibrate.

Pentru club contează ca fiecare femeie să trăiască în armonie cu valorile ei personale și cu membrii familiei.

Fiecare femeie care ne trece pragul și se alătură clubului beneficiază de același tratament din partea tuturor.

Încredere, respect, susținere, autenticitate, sinceritate, acceptare, încurajare, motivare, iubire, confidențialitate, dezvoltare si evoluție personală – acestea sunt valorile promovate de clubul nostru.

Organizare

Cadru propice pentru dezvoltarea personala

Clubul Rochia cu Buline in primul rand este un club exclusiv pentru femei, care are ca scop principal oferirea unui cadru propice pentru dezvoltarea personala si decoperirea feminitatii-iar ca scopuri secundare , mentinerea unui mediu performant, sigur si primitor.

Accesul in club se face dupa cum urmeaza : orice femeie care vrea, poate participa la intalnirile noastre pentru prima data in mod gratuit, iar ulterior daca acesta ia decizia de a se alatura clunului completeaza o fisa de inscriere, semneaza un contract si fisa GDPR, plateste ccontravaloarea clubului( integral sau in 4 rate) iar apoi are acces la intalnirile clubului  2 ori pe luna in intervalul orar 18-21.

Intalnirile sunt structurate astfel:

-15 min -socializare

– 1,30h dezbatem o tema ( coordonatoarea clubului sau un invitat special) temele abordate sunt din domeniile dezvoltarii personale, educatie financiara, educatie sexuala, hand made.etc

– 20 min-una dintre membre prin rotatie face recenzia unui carti

– stabilim diverse subiecte viitoare, excursii, activitati etc, discutii libere

rochia-cu-buline-1-adrenalin-concept
Adriana Chira
Fondatoare Clubul Rochia cu Buline

Clubul s-a născut din nevoia unui mediu care să sprijine transformările prin care trec femeile atunci când încep să se descopere, să-și descopere feminitatea...

Clubul s-a născut din nevoia unui mediu care să sprijine transformările prin care trec femeile atunci când încep să se descopere, să-și descopere feminitatea.

Mediul îți dă direcția și își pune amprenta în viața ta. Dacă mediul în care îți petreci viața este unul nociv, și tu riști să devii un om nociv. În schimb, dacă mediul în care te afli este unul propice pentru dezvoltarea ta personală și ca femeie, atunci rezultatele sunt spectaculoase.

close
rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 723 57 31 23
Mihaela-Neaga---Rochia-cu-Buline
Mihaela Neaga
P.R. - Clubul Rochia cu Buline

Ce fac eu in Proiectul Rochia cu buline?
- Eu sunt aici pentru tine draga mea, pentru a-ti oferi informatii cu privire la Club si la activitatile noastre...

Buna, eu sunt Mihaiela si imi pare bine sa ne cunoastem, dar prima data as vrea sa afli cateva lucruri faine despre mine. 😊

 Imi plac calatoriile, ador sa surpind momente prin fotografie iar muzica si dansul reprezinta pentru mine momente de placere si de relaxare neconditionata. Sunt o persoana activa, autodidacta si curioasa – imi place sa am cunostinte in diferite domenii. In viata de zi cu zi ma ghidez dupa un vechi proverb japonez “doar fiind activ iti vei dori sa traiesti o suta de ani”, acesta reprezentandu-ma  in totalitate.

Sunt pasionata de dezolvare personala si doresc sa cunosc cat mai mult din acest domeniu, iar in procesul de invatare am ajuns la concluzia ca eu sunt cel mai important om din viata mea. Ma pot numi o persoana fericita , acest lucru datorandu-se faptului ca am invatat cum sa constuiesc acest sentiment zi de zi.  Toate trairile si momentele din viata mea le-am transformat in experienta de viata si fiecare persoana “trecuta” prin drumul meu mi-a oferit cate o lectie pe care am adaugat-o la dosarul cu “lectii invatate”.

Ce fac eu in Proiectul Rochia cu buline?

  • Eu sunt aici pentru tine draga mea, pentru ati oferi informatii cu privire la Club si la activitatile noastre.
  • Sunt aici pentru a te sprijini sa treci peste partea birocratica si sa te alaturi Clubului
  • Sunt aici pentru orice informatii iti doresti legata de Club si inscrierea in cadrul Clubului Rochia cu buline, locul unde visele tale prind aripi, locul unde tu  te ragasesti pe tine, locul in care femeile sunt valorizate si valoroase, locul unde TU poti fi TU!

TU cine esti? Suna-ma sa facem cunostinta!

close
rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 744 53 59 37
Livia Rus - Rochia cu Buline
Livia Rus
coordonatoare - Clubului Rochia cu Buline Arad

În rolul de coordonator în cadrul Clubului ”Rochia cu buline” voi utiliza în întâlnirile noastre toate abilitățile de care dispun pentru a defini ce ne dorim în viața noastră...

Mă numesc Livia Rus, sunt antreprenor, femeie de afaceri, consilier pentru dezvoltare personală, coach în devenire, designerul propriului meu succes și destin. Mai sunt și o bună prietenă, scriitoare fără cărți publicate încă, gospodină, o bucătărească creativă, o fiică plină de provocări, cea mai „tare” soră, un învățăcel curios și cursant sârguincios, mereu preocupată să învăț ceva nou, folositor și o iubitoare de cărți. Iar peste toate aceste roluri sociale sau personale… mai sunt și un copil; un copil creativ și vesel, un copil cu griji de om bătrân.

Sunt o persoană asumată, de nădejde, conștientă de faptul că toate experiențele pe care le trăiesc sunt rezultatul gândurilor și programelor mele, viața mea este conform proiecțiilor mele, am o putere personala și o determinare ca nimeni altcineva, sunt mândră de femeia care sunt astăzi dar și de femeia care sunt pe cale să devin.

Sunt un om cu vise mărețe, îmi doresc să las mai bine și mai frumos în urma mea, am planuri îndrăznețe și dorințe dintre cele mai costisitoare 😊 și, datorită faptului că nu am fost de acord cu modul de gândire al celor apropiați mie cu privire la bani, bogăție, prosperitate, m-am dedicat cercetărilor și am început să învăț cum să manifest în viața mea abundență.

Am absolvit studii juridice, m-am lansat cu curaj în antreprenoriat la vârsta de 24 de ani iar de atunci până astăzi am avut parte de multe provocări care mi-au adus prețioase lecții despre viață, oameni, afaceri, succes și despre mine însumi, confirmându-mi caracterul, valorile, puterea personală și determinarea.

Am urmat într-o manieră firească mai multe seminarii și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, am citit cărți și am pus pe hârtie idei personale, simțind pregnant interesul, curiozitatea și dorința să cunosc mai bine natura umană, să înțeleg la un nivel mai profund oamenii și alegerile lor. În mod natural, empatic am inspirat și am consiliat oameni apropiați mie și nu numai, încă din adolescență iar feedback-ul lor a fost încurajator pentru înclinația mea către acest domeniu. Mi-am dorit dintotdeauna să pot să sprijin în mod real și autentic persoanele dragi și nu doar pe acestea, cu o credință adâncă a faptului că noi oamenii suntem mai mult decât doar un trup, suntem și un suflet care are nevoie de cunoaștere, dezvoltare, hrană spirituală, suport, susținere. Suntem aici ca să experimentăm și să învățăm. Iar atunci când tu te înțelegi pe tine însuți poți ieșii în lume fiind cea mai bună variantă ta, oferindu-le și altora tot ceea ce există mai frumos în tine.

Fără să fac ceva special pentru acest lucru, m-am găsit mereu în medii profesionale sau sociale care m-au solicitat să ies din zona de confort și să socializez cu cât mai multe persoane. Înțelegând contextele în care m-am aflat am înțeles că îmi doresc și îmi este necesar să lucrez cu mine însumi pentru a le putea oferi oamenilor cu care vin în contact o experiență plăcută, conversații și timp de calitate. Astfel, am devenit consilier pentru dezvoltare personală și acord multa responsabilitate acestui nou domeniu de activitate deoarece mă împlinește ca om și simt că este cumva parte din natura mea.

Sunt o persoană fericită și recunoscătoare pentru toate binecuvântările ce mi-au fost date: am o familie frumoasă, am doi părinti în viață, un frate care mă inspiră si îmi este sprijin, am prieteni compatibili cu mine, mediul profesional mă solicită să rămân mereu aproape de natură și de lucrurile esențiale în viață, fac lucrurile care îmi plac și toate acestea îmi aduc satisfacții.

Îmi doresc să servesc la nivelul cel mai înalt de pregătire de care dispun dezvoltării tale personale și te asigur că în tot acest proces vei avea lângă tine persoane deschise, confidente, multe surprize plăcute, experiențe și trăiri unice. Sunt aici pentru a te însoții pe drumul evoluției tale în cadrul clubului “Rochia cu buline”. Vom descoperi împreună, într-un cadru sigur și de încredere, cea mai bună variantă a ta, a mea, a femeii împlinite, joviale, fericite și de succes care putem fi.

Ceea ce îmi propun să ofer în cadrul clubului sunt toate cunoștințele mele legate de manifestarea abundenței și a prosperității în viața noastră, metode de manifestare într-o manieră disciplinată cu urmărirea rezultatelor, sunt aici ca să ofer tot sprijinul și compasiunea de care sunt capabilă pentru a găsi soluții acolo unde există provocări, vin cu tot curajul, energia și bucuria mea de viață și cred cu toată ființa mea că oamenii fericiți au împlinirea și bogăția în suflet.

În rolul de coordonator în cadrul Clubului ”Rochia cu buline” voi utiliza în întâlnirile noastre toate abilitățile de care dispun pentru a definii ce ne dorim în viața noastră, cât ne dorim, cum ne pregătim să primim abundența în viața noastră, cum obținem claritate în viziunile noastre, vom trece prin orice piedică precum procrastinarea, amânarea, fricile etc. Împreună, vom învăța cum să ne bucurăm de toată bogăția care ni se cuvine, să ne îmbunătățim calitatea vieții, fiindcă oamenii fericiți sunt cu adevărat oameni bogați!

close
rochiacubuline@adrenalinconcept.ro
+40 786 85 71 11

Devino Membra

Alege să fii o femeie puternică, nu o femeie cu putere

Dupa semnarea contractului si achitarea taxei – la prima intalnire membrele primesc un chit care cuprinde urmatoarele : un ‘Certificate de mebru” care atesta apartenenta in cadrul Clubului,, un set de documente ce cuprind “ viziunea misiunea,valorile, si credintele clubului, principia de conduit in cadrul clubului, angajament de onoare.

Fiecare membra este tratata egal iar noi venim in intampinarea ei cu metode, tehnici si  ghidare pentru indeplineirea obiectivelor dorintelor si evolutiei.

In orasele in care existe mai multe grupe acestea se intalnesc in zile diferite iar periodic, adica trimestrial   acestea se intalnesc toate o data, intr-o locatie pe care o anuntam din timp.

Scopul acestor  intalniri trimestriale este sa pastram unitatea, sa socializam dar si sa sarbatorim zilele de nastere a celor nascute in acel trimestru.

Anual, Clubul Rochia cu Buline din TOATE orasele se intalneste pentru o conferinta NATIONALA la care avem invitati surpriza.

Pentru ca suntem totusi la inceput de drum ne dorim o crestere atat a nr de membre cat si a numarului de oarase in care Clubul Rochia cu buliene sa creeze o comunitate.

In viitorul apropriat ne dorim ca serviciile oferite membrelor clubului sa fie cat mai diversificate astfel incat Clubul sa devina un loc de intalniri, de ceai, de cafea, de joaca, de invatat.

Livia Rus este coordonatoarea Clubului Rochia cu buline Arad, ea este persoana de legatura pentru toate femeile din zona Arad,

Iar Mihaela Neaga este asistenta intregului Club , ea se ocupa de relationare, contracte, fise, etc.

Galerie Foto

Contact

Email

amcconsilier@gmail.com

Telefon

+40 723 573 123

Adresa

Bulevardul Splaiul Tudor Vladimirescu, Nr. 9, Interfon 11