Terapie & Coaching

Terapie & Coaching

 • Coaching

  Se adresează vieţii personale, în cazul în care oamenii vor să dezvolte relaţii mai bune, să comunice eficient, să îşi stabilească scopuri armonioase a căror atingere generează satisfacţie, echilibru, autocunoaştere, autocontrol, sănătate etc.

  Coachingul are ca principiu de bază convingerea că orice om are în el toate resursele necesare atingerii obiectivelor benefice pe care şi le propune. Nu se bazează pe  conceptul de personalitate, aşa cum este el formulat de psihologia academică, şi consideră ca acest concept – deşi are beneficiile sale – limitează totuşi viziunea asupra fiinţei umane şi asupra accesului la potenţialul ei imens, dintre care o parte este, aproape întotdeauna, latent. Acest concept operează atât cu mintea conştientă, cât şi cu subconştientul, în functie de tipul şi metoda de coaching.

  programeaza-te
 • Time Line Therapy

  Este o tehnica de schimbare eliminând emoțiile negative din evenimente dureroase din trecut.

  Furia, tristețea, supărarea, frica, vinovația, atacurile de panica, anxietatea sau fobiile sunt câteva dintre starile care ne pun piedici în a avea o viață liniștită și împlinită. Pe lâgă toate acestea se mai adaugă și acele decizii limitatoare sau credințe după care noi ne ghidăm de cele mai multe ori în viață fară să conștientizăm.

  Terapia poate fi o soluție forte bună și eficientă să scăpăm de toate aceste piedici, aceste lucruri care ne țin legați în loc.

  Time Line Therapy® este o terapie neinvazivă, ea nu este traumatizantă pentru client, mai exact clientul nu retrăiețte evenimentele traumatizante prin care a trecut.

  Un alt aspect pe care Time Line Therapy® il abordeaza diferit fata de alte terapii traditionale si constituie un avantaj pentru client, este ca acesta va primi instructiuni clare cu ce are de facut in vederea vindecarii, inca de la prima sedinta.

  programeaza-te

 

 • Hipnoza

  Deși destul de controversată, hipnoza reprezintă o tehnică nemaipomenită cu rezultate uimitoare.

  Hipnoza folosește puterea cuvintelor pentru a face o schimbarea la nivel subconștient.

  Prin intermediul hipnozei putem schimba un comportament, o atitudine sau un simptom fizic.

  Hipnoza poate fi folosită pentru a scăpa de un obicei prost ( fumat, alcool,  mâncat excesiv)  pentru atingerea unui scop sau a stării de sănătate.

  Hipnoza reușește să schimbe modul în care creierul interpretează experiențele. Hipnoza va poate schimba percepțiile, gândurile, comportamentele si sentimentele.

  Hipnoza este o metoda de a vă imbunătății viața.

  programeaza-te
inscrie-te